5 najboljih ljetnih noviteta u BIPI

Ljeto nas dirne drugačije od bilo kojeg drugog godišnjeg doba. Duži dani imaju posebnu čar – toplije vrijeme podiže raspoloženje, a tko bi mogao reći “ne” romantičnoj večeri uz more?

A dok se ljeto polako kotrlja, lagani i svježi mirisi dočaravaju ona sretna, sunčana vremena. I ovog ljeta smo napravili listu naših noviteta koji će te mirisima odvesti na šetnje uz more i koktele kraj bazena.

Libre – YSL

Libre by Yves Saint Laurent je novi miris lansiran 2019. godine. Gornje note su lavanda, mandarina, crni ribiz i petitgrain, srednje note su lavanda, cvijet naranče i jasmin, a bazne note su madagaskarska vanilija, mošus, amber i cedar.

Ako si raspoložena za šarmiranje svojom jedinstvenošću, onda je ovo parfem za tebe!

Apotheose de Rose – Monotheme

Apotheose de Rose by Monotheme Fine Fragrances Venezia je cvjetni miris za žene. Gornje note su kruška i mandarina, srednja nota je ruža, a bazne note su mahune Tonke, mošus i pačuli.

Monotheme parfemi savršeni su za svakodnevnu uporabu, a koje sve parfeme možeš pronaći u Monotheme liniji pogledaj na linku.

La Vie est belle Intense – Lancome

La Vie Est Belle Intense je cvjetni voćni miris za žene lansiran 2015. godine kojeg su kreirali Dominique Ropion i Anne Flipo. Gornje note su kruška, ružičasti biber, pupoljci ribizla, naranča i bergamot, srednje note su iris, tuberoza, Ylang-Ylang, cvijet naranče i jasmin Sambac, dok su bazne note su šlag i lješnjak.

Parfem koji je već godinama omiljen ženama diljem svijeta, sad se nalazi i u intense verziji. Ovo je idealan parfem za ljubiteljice jačih cvjetnih parfema.

Splendida Rose – Bvlgari

Splendida Rose Rose by Bvlgari je cvjetni miris za žene predstavljen 2017. godine, a kreirala ga je Sophie Labbe. Gornje note su kupina i mandarina, srednja nota je Damask Rose, dok su bazne note mošus, pačuli, sandalovina i vetiver.

Ovo je profinjeni miris za ljetne večeri.

Escentric 01 – Escentric Molecules

Escentric 01 by Escentric Molecules je drveni cvjetni mošusni miris za žene i muškarce. Escentric 01 predstavljen je 2006. Parfem je kreirao Geza Schoen. Ovaj niche parfem idealan je za one koji se mirisom žele istaknuti u vruće ljetne večeri.