Često postavljana pitanja

Što je Happy vikend?

Happy vikend je oznaka za posebne popuste vikendom koje možeš pronaći u svim BIPA poslovnicama. Zato svaki tjedan dođi do BIPE i uhvati novu priliku. Ako želiš biti biti u toku s Happy vikend popustima, prati BIPU na društvenim mrežama ili se prijavi na naš newsletter.

Što je 1+1 gratis?

Kad u našoj poslovnici ili na ovoj stranici vidiš proizvode s oznakom 1+1, to znači da te čeka prilika koja se dvostruko isplati. Za kupovinu jednog proizvoda s tom oznakom, drugi takav proizvod dobit ćeš potpuno besplatno.

Kako mogu provjeriti je li parfem original?

Kad želiš provjeriti originalnost parfema, to možeš učiniti uz malu pomoć batch koda – niza slova i brojki koje ćeš pronaći na dnu bočice i kutije. Ako se radi o originalnom parfemu, batch kod na bočici i kutiji će se podudarati. Ali, ne moraš brinuti. U BIPA poslovnicama čekaju te isključivo originalni parfemi.

Jesu li svi parfemi dostupni u svim BIPA poslovnicama?

Dostupnost pojedinih parfema uvijek možeš provjeriti u svojoj najbližoj BIPA poslovnici, putem e-maila na bipa@bipa.hr ili porukom na našim društvenim mrežama. Također, možeš provjeriti pozivom na besplatni info telefon 0800 20 20 30 (radnim danom od 08:00 do 19:00h i subotom od 08:00 do 14:00h)

Parfema je mnogo. Kako da pronađem onaj pravi?

Na našoj stranici možeš pronaći detaljne opise svih nota. Putem tražilice i filtera odaberi one koje ti najviše odgovaraju, a zatim svrati u BIPU i isprobaj parfem koji te zanima. Ako ti treba dodatna pomoć, slobodno se obrati nekome od naših zaposlenika.

Što je to mirisna nota?

Mirisna nota je pojedini element unutar parfema, kao recimo jasmin, ruža ili limun. Note definiraju miris parfema, a još je bitniji način na koji one “surađuju” s drugim notama. U našoj tražilici filtriraj parfeme ovisno o najdražoj noti i pronađi nove, mirisne favorite.

Mogu li vratiti parfem koji mi ne odgovara?

BIPA svim svojim kupcima nudi mogućnost povrata u roku od 30 dana od kupovine. Bitno je samo da imaš račun i da je tvoj parfem u originalnom pakiranju te da je neotvaran i nekorišten.

Mogu li kupiti testere?

Testeri u svim BIPA poslovnicama služe da iz prve ruke isprobaš svaki parfem koji te možda zanima. Zato testere ne prodajemo, nego ih koristimo jedino za isprobavanje unutar poslovnica.

Moj najdraži parfem više nije u prodaji. Što sad?

Ako ti se ikad dogodi da tvoj najdraži parfem nestane s polica, u BIPI ćeš sigurno pronaći dostojnu zamjenu. Istraži note koje je imao tvoj parfem i pronađi u našoj tražilici parfem s istim ili sličnim notama. Dođi u poslovnicu, slobodno ga isprobaj i posavjetuj se s našim prodavačicama.