Influencerice odgovaraju na najmirisnija pitanja – provjeri koliko se slažeš s njima!

Upitali smo četiri naše influencerice o njihovim mirisnim preferencijama. Inspiriraj se, kako njihovim besprijekornim stilovima, tako i pričama o parfemima. A usput odgovori i sebi na ova pitanja. Zabavno je!
Pročitaj koji su im najdraži parfemi na muškarcu te mogu li kupiti parfem na slijepo.
Na mirisna pitanja odgovaraju:

Slađana Ostić – @slakipalaki
Petra Mamić – @skitnica
Anastazija Makjanić – @stazisweets
Marija Čamber – @mariahs_chambers

D&G Light Blue
Giorgio Armani Code

@slakipalaki: Armani Code. 🙂

@skitnica: Mislim da su oba divni parfemi, iako vjerojatno ne bi bili moj prvi izbor. Light Blue je savršen lagani ljetni parfem, a Armani Code je dobar izbor za hladnije dane – malo ozbiljniji i ženstveniji.

@stazisweets: Ljeti D&G, a zimi Armani Code. Ne mogu se odlučiti.

@mariahs_chambers: Svakako Armani Code! Volim jake i dugotrajne mirise, a pogotovo jer nam dolazi zima koja zahtjeva jače note.

@slakipalaki: Cvjetni. Za proljeće i ljeto volim da su slatkasti, a po zimi mrvicu teži.

@skitnica: Više volim pudraste parfeme jer mislim da mi oni nekako idu uz osobnost. Uvijek rado volim probati pudraste tonove koji imaju neki twist – cvjetni, orijentalni ili drvenasti. Općenito smatram da nemam neki određen ukus u parfemima, nego da me pravi parfemi jednostavno pronađu. Često su oni vrlo različiti, no ono što im je zajedničko je da se jednostavno uklope u moj stil i savršeno mi odgovaraju na prvu.

@stazisweets: Na svojoj koži više volim puderaste.

@mariahs_chambers: Cvjetni i sve varijacije na tu temu.

@slakipalaki: Da, zašto ne. 🙂

@skitnica: Zašto ne? 🙂 Mislim da je najbolje da svatko nosi onaj parfem zbog kojeg se osjeća samouvjereno i dobro u svojoj koži. Parfem se uvijek individualno prilagodi osobi tako da je to jedna vrsta osobnog detalja. Različiti parfemi odgovaraju različitim osobama.

@stazisweets: Definitivno da!

@mariahs_chambers: Zašto da ne? 😀

“Parfem se uvijek individualno prilagodi osobi tako da je to jedna vrsta osobnog detalja.”

Petra Mamić – @skitnica

@slakipalaki: Nemam neki poseban favorit. Prvi na pamet mi pada Paco Rabanne One Million.

@skitnica: Ima mnogo onih koji mi se sviđaju. Volim prigušene drvenaste, a muževne mirise. Isto tako smatram da različitim muškarcima odgovaraju različiti mirisi. Stvarno to puno ovisi o osobnosti i stilu. Sviđaju mi se Versace Pour Homme, D&G Intenso, Hugo Boss Boss.

@stazisweets: Van Cleef & Arpels Precious Oud.

@mariahs_chambers: Tom Ford Black Orchid, koji je zapravo i unisex.

@slakipalaki: Volim ih mijenjati jer mi brzo dosade.

@skitnica: Kada mi se svidi jedan parfem, onda najčešće posežem baš za njim, dok mi ne dosadi. U zadnje vrijeme najčešće biram YSL Black Opium koji mi je nekako luksuzan, zavodljiv i nježan u isto vrijeme. Ima sve što tražim od parfema trenutno. Chloé (s bež mašnicom) mi je najdraži puderasti parfem, a mislim da je Lancôme La Vie Est Belle isto divan.

@stazisweets: Volim ih mijenjati. Iako, imam neke svoje favorite već godinama koji su uvijek tu na polici.

@mariahs_chambers: Volim isprobavati različite mirise, ali se uvijek nekako vratim omiljenom parfemu. Godinama se vrtim oko Bvlgarijevih Omnia parfema. Mislim da su to svevremenski parfemi.

@slakipalaki: Ne volim jako teške parfeme.

@skitnica: Ne volim jake parfeme s pretjerano izraženim notama te previše ozbiljne parfeme. Oni su po meni za starije gospođe.

@stazisweets: Teške i jake da me glava zaboli od njih!

@mariahs_chambers: Iako volim da je parfem jači, svakako ne volim da ostaje trag mirisa kada osoba prođe.

@slakipalaki: Ne, uvijek prvo volim testirati.

@skitnica: Naravno da ne. Nikad ne znaš što se skriva u bočici. No, moram priznati da sam ponekad padala u napast kod nekih stvarno jako lijepih pakiranja i bočica. Svidio mi se Marc Jacobs Daisy izgledom jer ima preslatku bočicu s cvijetom na poklopcu. Srećom, i parfem mi se svidio dok sam ga probala tako da sam ga kupila. Potrebno je probati parfem, i to na koži, nositi ga cijeli dan i tek onda odlučiti.

@stazisweets: Ne bih nikako jer moram vidjeti odgovara li parfem mojoj koži. Kažu da neki parfem paše koži tek ako ga ne osjetiš nakon što se našpricaš njime.

@mariahs_chambers: Mogla bih, ali ne mogu garantirati da bih se zaljubila i da bih ga svaki dan odabirala. Po notama mogu odrediti bi li to moglo biti to, ali nikako bi li mogao biti i idealan. 🙂