Upoznaj Adopt’ parfeme – Svaki ima svoju priču, a ti si glavna junakinja

Kad ti pogled uhvati simbol kolibrića, znaj da imaš priliku upoznati Adopt’ parfeme, veliku novost na našem mirisnom tržištu. Adopt’ Parfums de France odlučili su ispričati svoju priču – o jedinstvenom konceptu gdje mirisi ne bi smjeli biti raskoš, a koji su istovremeno toliko kvalitetni da nemaju konkurencije.

Snažni francuski temelji Od 1986. godine, Adopt’ gradi svoj know-how s francuskim stručnjacima iz parfemske industrije u Bordeauxu. Štoviše, s pomno odabranim esencijama i oslanjajući se na iskustvo partnera u Grasseu, svjetskoj prijestolnici parfumerije, stigli su na sami vrh kategorije visokokvalitetnih mirisa po pristupačnim cijenama.

Ljepota u cijelom poslovanju leži u činjenici da konstantno traže najbolje rijetke sirovine kako bi stvorili jedinstvene mirise. Prihvaćaju svaku privilegiju dragocjene prirode pa se tako u njihovoj kolekciji mogu naći plemenite sirovine poput vanilije iz Antila, Ylang Ylanga s Madagaskara ili nježnih marokanskih ruža.

Koja je tvoja priča?

Svaki od tih mirisa priča svoju priču, a najbolju ideju o čemu se radi dat će ti neki od naziva: Yummy Candy, Lady Glitter, StarNight, Fairy Land…

Primjerice, Yummy Candy je za svaku suvremenu i razigranu ženu. Njegovi neodoljivi voćni naglasci probudit će sve uspomene na bezbrižne, sunčane dane i odvesti te na put prema senzualnosti uz vaniliju i pačuli.

S druge strane, Lady Glitter te poziva da se zaogrneš u perje, šljokice i sve što sjaji u svom punom sjaju. Sva tvoja ljepota oživjet će uz cvijet naranče i baršunaste latice jasmina. Očaravajući miris za očaravajuće dame!

Fairy Land? Upravo ono što zamišljaš. Nalaziš se u kraljevstvu Vilinske zemlje, osjećaš bogati miris ukusne kruške. Potom te obuzima zvjezdasti jasmin koji te pretvara u vilu punu iznenađenja. Uz dašak vanilije, bit ćeš spremna za nove čarolije! 

Adopt’ u BIPA trgovinama

Adopt’ je oduvijek stavljao naglasak na eko-odgovornost. U svojim mirisima koriste samo sigurne i kontrolirane sastojke, a svi štetni materijali se 100% izbjegavaju. Upravo je zato kolibrić simbol njihovog sigurnog i ekološki odgovornog brenda.

Uz brojne poznate influencere, i ti možeš podržati njihovu misiju o smanjenju štetnog utjecaja na okoliš – a pritom ćeš mirisati kao iz bajke. Neka te obuzmu samo pozitivne misli i postani glavna junakinja svoje priče!