BC mag – Parfemska garderoba za sve životne uloge

Vrijeme je za otkriti svu moć parfema u svakom pogledu: od vraćanja energije do osjećaja samopouzdanja. Uz malo istraživanja, parfemi će lako postati tvoj najveći saveznici.

Mnogi od nas i više nego jednom u životu krenuli u potragu za onim jednim savršenim parfemom koji ćemo nositi svaki dan, u svim prilikama, niz godina. Parfem po kojem će nas pamtiti i prepoznati. Parfem po kojem ćemo se i isticati u gomili. Međutim, možda je to ipak pretežak posao za samo jedan parfem.

Ako parfem usporedimo s modom i make-upom, jasno nam je da bismo vrlo teško u svakodnevnom životu funkcionirali samo s jednim outfitom ili jednim parom cipela. Logično je drugačije se odjenuti na posao, izlazak ili izlet u prirodu, drugačije se našminkati ili napraviti drugačiju frizuru.

Zašto onda očekujemo da nas samo jedan parfem prati u svim našim životnim ulogama i emocijama?

Upravo na toj ideji nastao je pojam parfemske garderobe – grupe parfema među kojima svi odgovaraju tebi i tvojoj osobnosti, a ti ih mijenjaš ovisno o prigodama i raspoloženju.

Ona može biti minimalistička i sastojati se samo od dva parfema, jedan za svakodnevne obaveze i jedan za posebne prilike. Međutim, ako ćemo pričati o savršenoj parfemskoj garderobi, ona će naravno biti malo veća od samo dva parfema. Više parfema znači više prostora za istraživanje, poigravanje s raznim mirisima i na kraju poseban doživljaj svaki put kada trenutak izgled upotpuniš sasvim specifičnim mirisom.

PARFEMSKA GARDEROBA ZA SVE ŽIVOTNE PRILIKE

Parfem za posao, večere i putovanja

Detalji čine gotovu svu razliku. Pogotovo kad se radi o mirisu

Parfem poput male crne haljine

Koju priču želiš ispričati danas? Prepusti to parfemu

Parfem za posebne prilike

Dašak pustolovine na zapešću daleko će te dovesti.

Parfem za trenutke opuštanja

Bezvremenska elegancija ili hrabri stav? Oboje.

BC magazin prolistaj ONLINE ili ga potraži u najbližoj BIPI.

Uz BIPACard karticu magazin je besplatan, a za one koji ju nemaju cijena časopisa iznosi 3,90 kn.