NASHE parfemska ulja – što su i kako koristiti?

Iako su parfemi već stoljećima dio naše svakodnevice, sve više u trend dolaze parfemska ulja. Parfemska ulja su sama po sebi ekskluzivnija, a njihova mirisna tajna se krije u koncentriranijim elementima i ekstraktima mirisa od onih na koje nailazimo u parfemima.

Upravo je taj koncentrat mirisa razlog zbog kojeg se miris parfemskih ulja duže zadržava na našoj koži. Baza im je gusto ricinusovo i lagano bademovog ulje. Također, ulja ne iritiraju kožu jer u sebi ne sadrže alkohol ni pojačivač mirisa koji su često uzročnik isušivanja i iritacije kože. Ulja dodatno hidratiziraju kožu i stoga su idealna za osobe sa suhim tipom kože i onima sklonima reakcijama.

S obzirom na to da parfemska ulja dolaze u malenim bočicama i nanose se pomoću pipete, s lakoćom možete kontrolirati točnu količinu i mjesto na koje miris želite nanijeti.

KAKO NANOSITI PARFEMSKA ULJA?

Kao i kod parfema, predlaže se staviti kap na zapešća, iza uha, na pregib lakta i na dno vrata. Zahvaljujući maloj količini koja je potrebna za nanijeti, parfemska ulja vam automatski i duže traju za korištenje. Jedino što je bitno za naglasiti jest da se parfemska ulja ne utrljavaju u kožu, već se nježnim blagim pokretima lagano razmazuju po nanesenom području.

Također se možete poigrati s više tipova mirisa i tako kreirati vlastiti, potpuno originalan mirisni potpis. Poigrajte se i dodavanjem kapi ulja u omiljenu kremu ili puder kako bi dodatno naglasili miris, a dodatna tajna je nanijeti minimalnu količinu na vrhove kose.

Ne samo da ćete uljem nahraniti vlas, već ćete svakim zamahom kose uživati u perfektnom mirisu parfemskog ulja.

Pogledaj video o Nashe parfemskim uljima i ostalim Nashe proizvodima koji su ekskluzivno dostupni u Bipi.

https://www.instagram.com/p/CE1vZNXps_c/