Ljetni favoriti – Top 3 parfema za cijeli dan

Ima nešto posebno u ovoj ljetnoj sezoni. Nije samo duga zima u priči – cijela protekla godina bila je teška i jedva smo čekali da se ogrnemo u pareo cvjetnih mirisa, citrusa i prozračnih tonova. Nakon godinu dana pretežito zatvorenog prostora, vjerujemo da je svaki dašak ljetne rapsodije dobrodošao.

Stoga donosimo TOP 3 ljetna favorita, bezvremenske mirise koje ćeš poželjeti nositi i nakon ljeta!

IN LOVE WITH YOU FREEZE – GIORGIO ARMANI

Naježit ćeš se koliko je ovaj parfem dobar, što super dođe u ovim nesnosnim vrućinama. Za mirisno osvježenje isprobaj parfem In Love With You Freeze Giorgio Armani. Okrunjen je ovogodišnjim top sastojkom – bijelim mošusom. Posebnu svježinu nosi svježa mandarina u kombinaciji s kruškom, a za wow-efekt zaslužni su bergamot i trešnja.

Neka ti ovaj neodoljivi ljetni miris bude svakodnevni podsjetnik na sunčane dane.

BODY – BURBERRY

Ništa ne kaže “ljeto” kao kombinacija zelenog apsinta, breskve i frezije! Za zabavne dane na plaži ili vruće ljetne večeri, svježe note Body parfema pratit će te kroz cijeli dan, a drugima stvoriti predivna sjećanja na tebe. Kreativni direktor Burberryja, Christopher Bailey tijekom lansiranja ovog parfema rekao je: “Body obilježava kultni duh Burberryja na upečatljiv i senzualan način”. Elegantan i zavodljiv, parfem Body idealan je za svakodnevnu upotrebu.

Body - Burberry

MEDITERRANEAN – ELIZABETH ARDEN

Je li netko spomenuo putovanja? U redu, možda ne možemo u ovom trenu odletjeti na drugi kraj svijeta. No, ima jedan parfem koji će te lansirati u ležaljku, s velikim koktelom u ruci i još većim šeširom na glavi.

S parfemom Mediterranean osjetit ćeš svu blagodat sočnih breskvi, sicilijanske mandarine i Damask šljive. Tople note sandalovine i orhideja s Madagaskara obuzet će tvoja osjetila i svi problemi će, makar nakratko, nestati.

Mediterranean - Elizabeth Arden

Nakon ovih mirisnih prijedloga, zapravo želimo reći ovo – baš kao što u proljeće mičemo džempere i kapute iz ormara, tako treba i obnoviti svoj “mirisni ormar”. Požuri do najbliže BIPA poslovnice po svoj dašak ljeta!