Monotheme – nova linija parfema

Nova linija parfema koja osvaja ljubitelje laganih mirisa

Tražiš li lagani miris čije će te note osvojiti i odvesti na talijansku obalu ili u rascvjetani vrt, imamo savršen parfeme baš za tebe! U nastavku ti donosimo recenziju parfema Monotheme Agrumi di Sicilia.

Ovaj miris definitivno je ovoljetni prvi izbor bez obzira kakve sam volje. Citrusne note me ujutro razbuđuju, a jasmin i mošus mi daju onaj ženstveni pečat koji ostaje u donjim notama. Jedina zamjerka koju imam je trajnost mirisa.

“Kao da šetaš ulicama Palerma, a oko tebe naranče u cvatu. Agrumi di Sicilia zove na uživanje, miriše na pustolovinu i nije ti žao okupati se u njemu jer je cijena 139 kn jednako dobra kao i veliko pakiranje od 100 ml. Bočica izgleda senzualno i vrlo retro, što obožavam, a savršeno se uklopila na mom ormariću.”

Sanja Obrovac

“Na koži je umjereno dugotrajan, ali ako uzmemo u obzir da citrusni osvježavajući mirisi i inače nemaju veliku trajnost te usporedimo mililitražu i cijenu, onda to baš i nije neka zamjerka. Recimo to ovako: ne štedim ga nimalo i kupam se u njemu svakodnevno. A to i jest poanta laganih mirisa. Agrumi di Sicilia će vas odvesti na putovanje osjetila svaki dan, pa čak i ako je to tek ljetni odlazak na posao.”

priča nam Sanja Obrovac

Više neodoljivih mirisa iz Monotheme Fine Fragrances Venezia kolekcije čeka te u BIPI.

Monotheme Tuberose
Monotheme White Gardenia
Monotheme Apotheose de Rose
Monotheme White Musk

Potraži ih u BIPI!