Najpopularniji muški parfemi ove sezone

Gospodo, debelo smo zašli u jesen! To znači nekoliko super stvari – topli džemperi, lepršavo lišće, mirisni začini i sve što označava hladno vrijeme i tople trenutke.

Sad je najbolje vrijeme za promijeniti svoj parfem ili toaletnu vodu jer su ljetni mirisi za ovo doba previše voćni i preslatki. Zaogrni se drvenastim tonovima poput cedra ili sandalovine i uživaj u fantastičnim mirisima uz kojih nijedan dan neće biti tmuran ili kišovit.

007 Movie – Miriši poput heroja

James Bond možda ima “licence to kill”, ali uz ovaj parfem dobivaš dozvolu biti heroj mirisa. Naglašena kombinacija aroma paprati i mahovine daje jedinstven pečat ovom muškom izdanju. Njegova retro, aromatična kompozicija stvorena je notama svježih jabuka, kardamoma, sandalovine, vetivera, lavande, kumarina i mahovine.

The Icon – Neodoljivo autentičan

Dobrodošao u svijet Antonia Banderasa! Osvoji srca uz ovaj privlačni i karizmatični miris za muškarce. Prevladava drvenasti miris, a u visokim notama su grejp i crni papar. Srednje note su kadulja i lavanda dok su u baznim notama sandalovina i mahovina.

Pure For Him – Privlačno nenametljiv

Tom Tailor Pure For Him okarakteriziran je čistim linijama elegantnog skandinavskog dizajna. Cijeli koncept ove toaletne vode zasnovan je na globalnom trendu čistoće koji se može naći u dizajnu interijera i modi. Miris je nenametljiv, ali svatko će okrenuti glavu čim ga osjeti. Gornje note su mandarina, bergamot i borovica, srednje note su cedar, lavanda, cimet i bor, a bazne note su mošus, mahovina, vanilija, sandalovina i vetiver.

Code Homme – Za pravog gospodina

Armani Code miris inspiriran je smokingom – svom vlasniku omogućava da se uvijek osjeća snažno, privlačno i poput pravog gospodina, čak i kad ne nosi odijelo! Savršen za večernje izlaske, ovaj parfem je kao stvoren za moderne muškarce. Ispuni atmosferu senzualnim iskrama uz drvenaste note kardamoma osvježenog zelenom jabukom i jantarom.

Green Wood – Miris slobodnog duha

Green Wood by DSQUARED² je drveni aromatični miris za muškarce. Nastao je kao spoj svjetskih trendova s talijanskim bezvremenskim stilom. Uz ovaj parfem osjećat ćeš se originalno, provokativno i slobodno. Gornje note su limun, santolina i burbon papar, srednje note su vetiver, cedar i smola, a bazne note su ambroksan, ciparsko ulje i mošus.