Parfemi inspirirani velikim svjetskim metropolama

Ako čezneš za putovanjem u živahni i uzbudljivi grad svojih snova, dopusti parfemu da te tamo odvede.

Od malo bližih pa do udaljenijih destinacija, ovo su neki od najboljih mirisa nadahnuti gradovima i mjestima diljem svijeta.

Mon Paris

Kako miriše blagi, nježni izlazak sunca u Parizu? Prema parfemu Mon Paris Yves Saint Laurent, miriše kao intenzivna ljubav koja se otvara sočnom i slatkom mješavinom jagode, maline i kruške. Srcem dominira nota cvijeta dature s buketom božura, jasmina i cvijeta naranče. Klasični potpis bazi parfema daje kristalni bijeli mošuš i intezivni pačuli. 

Paris je nevjerojatno elegantan i prekrasno odvažan, baš kao i parfem koji je njime inspiriran.

Cashmere Aura

Osjeti povjetarac francuske rivijere uz svjetlucavu mješavinu citrusa, nježnog cvijeća i drveća. Parfem Cashmere Aura Donne Karan naglašava tvoju samouvjerenost i senzualnost uz pomoć cvjetnog srca od ylang-ylanga, akacije i pupoljka crnog ribizla. Priča postaje potpuna uz zagrljaj vanilije i mošusa. 

Uživaj u poletnosti i mekoći mirisa!

5th Avenue

Parfem Elizabeth Arden 5th Avenue sadrži svu sofisticiranost, luksuz, stil i energiju poznate njujorške Pete avenije. Namijenjen je ženi jedinstvenog stila koja voli klasičnu eleganciju. U gornjim ćeš notama osjetiti jorgovan, lipovo cvijeće, magnoliju, mandarinu i bergamot, a u srcu te čekaju bugarska ružičasta ljubičica, ylang-ylang, jasmin, indijska tuberoza, breskva, karanfil i muškatni orah.

Isprobaj moderni američki klasik koji u sebi sadrži kulturu i luksuz, stil i energiju New Yorka.

London Women

Parfem Burberry London Women otkriva ti sve najdivnije mirise Londona. Svoju prirodnost i šarmantnost iskazuješ na mnogo načina i uživaš u otkrivanju svih čari svog grada. Upravo je za tebe namijenjen ovaj klasični cvjetni miris s jasminom u centru. Parfem se otvara nježnom ružom, a cvjetno srce uključuje jasmin i božur, a drvene i mošusne note ostavljaju baršunasti trag čitavoj kompoziciji.

Najljepši mirisi Londona kriju se u ovoj maloj bočici.

Dylan Blue

Zaplovi Sredozemnim morem uz svježinu prirodnih agruma, vodenih nota i lišća ljubičice kombinirane modernim tragovima smokvinog lista. Versace Dylan Blue uvest će te u plavi svijet gdje sve miriše moderno, svježe, intenzivno, duboko i senzualno. 

Postani epitet jedinstvenosti i snage.

Što znači “Provjerila BIPA”?

Oznaka “Provjerila BIPA” potvrđuje da su sva naša pravila naručivanja i procesi ostvareni. Ako imaš još pitanja oko parfema, bilo da se radi o odabiru i načinu korištenja ili o kriterijima koje parfem treba zadovoljiti prije nego što ga stavimo na naše police, posjeti našu edukativnu stranicu i saznaj odgovore na sva svoja pitanja (i više!).