Parfemi koji podsjećaju na najljepši miris – maminu ljubav

U svibnju obilježavamo Majčin dan, a tim povodom ti donosimo nekoliko parfema čiji mirisi podsjećaju na najljepše uspomene i koji će tvojoj mami poručiti koliko je posebna.  

Ako svoju mamu (ili nekoga koga smatraš majčinskom figurom) želiš iznenaditi poklonom za Majčin dan, parfem je uvijek odlična opcija. Zašto? Miris je vrlo usko povezan sa sjećanjima i emocijama, pa bilo da želiš stvoriti nove trenutke ili se prisjetiti starih vremena koja te vraćaju na posebno mjesto, najbitnija žena u tvom životu će to znati cijeniti. 

Donosimo popis nekoliko predivnih mirisa koji će tebe i tvoju mamu podsjećati na ljubav kakvu samo one znaju pružiti – čistu i bezuvjetnu.

Jimmy Choo – Floral

Ovaj parfem predstavlja ljepotu, samopouzdanje i energiju žene – savršen način da pokažeš svojoj mami kako ju vidiš! Miris mu je rafiniran, svjež i svjetlucav. Sastav je zamišljen kao spoj svježeg voća, lišća te cvijeća poput magnolije i laganih mošusno-drvenih nota. Savršen je odabir za sve ljubiteljice suptilnih i vedrih cvjetno-voćnih mirisa.

Giorgio Armani – Si

Istovremeno nježan i intenzivan, Si je miris koji ostavlja delikatan i elegantan trag. Kombinira modulaciju od tri akorda – nektar crnog ribiza, moderni chypre i nježno drvo svijetlog mošusa. Ribiz, poput opojnog nektara, otkriva pojačanu ženstvenost i snagu mirisa. Ovo je idealan poklon za mame koje treba podsjetiti na to koliko nam snage daju. 

Cartier – La Panthere

Jesi li znala da je La Panthère bio nadimak Cartierove muze Jeanne Toussaint? Pokaži i ti svojoj mami koliko te inspirira uz ovaj odvažni cvjetni chypre. Namijenjen je neovisnim, gracioznim i buntovnim ženama, a naglašava njenu senzualnost. U vrhu kompozicije je zelenkasto-voćna mješavina koja sadrži jagodu, sušeno voće, jabuku i nektarinu. U srcu su note ruža, kruške, cvijeta naranče i gardenije, a bazne note zatvaraju kompoziciju s mošusom, kožom, pačulijem i mahovinom. 

Lancôme – Idôle

Ovaj predivni parfem dolazi u bočici koja predstavlja budućnost bez ograničenja. Namijenjen je ženama koje su prije svega sebi inspiracija, a drugima ikona. Poruči mami da je tvoj idol uz ovaj chypre cvjetni miris. U gornjim notama su kruška i bergamot, a u srednjima Turska ruža, Majska ruža i Indijski jasmin. Bijeli mošus i vanilija sve zaokružuju kao bazne note. 

Yves Saint Laurent – Libre

Libre je savršeni saveznik jakim, odvažnim ženama slobodnog duha. Ovaj hrabri cvjetni ženski miris oduševit će svojom esencijom lavande koja se kombinira sa senzualnošću marokanskog cvijeta naranče i odvažnom notom ekstrakta vanilije za jedinstven i dugotrajan miris. Parfem je inspiriran smjelošću i rušenjem granica – pokaži mami da je nepobjediva!

Što znači “Provjerila BIPA”?

Oznaka “Provjerila BIPA” potvrđuje da su sva naša pravila naručivanja i procesi ostvareni. Ako imaš još pitanja oko parfema, bilo da se radi o odabiru i načinu korištenja ili o kriterijima koje parfem treba zadovoljiti prije nego što ga stavimo na naše police, posjeti našu edukativnu stranicu i saznaj odgovore na sva svoja pitanja (i više!).