Parfemski hitovi koje nastavljamo nositi i ove godine

Zima je savršeno vrijeme za okružiti se toplim i ugodnim mirisima koji će dodatno raspiriti zimsku čaroliju.

Zašto to ne bi bilo s parfemima koji su nas oduševili u 2022.? Možda misliš da zimska čarolija prestaje s krajem prosinca, ali pokazat ćemo ti da uz prave mirise ona može još dugo trajati. Saznaj o kojim se parfemima radi i zašto!

Yves Saint Laurent – Libre

Bogati, zamamni parfem stvoren oko divne mješavine svježe lavande i citrusa sa slatkim narančinim cvijetom, vanilijom i uljem mandarine. Libre je jedan od najboljih zimskih parfema za samouvjerene, strastvene žene koje vole duboke, slatke mirise.

Yves Saint Laurent – Black Opium

Odvažan miris izgrađen oko ukusne mješavine slatke vanilije i kave omekšane kremastim cvjetnim notama i čokoladnim drvenastim pačulijem. Jedan je od najboljih zimskih parfema koji hladne dane čini puno toplijima i slađima.

Narciso Rodriguez – Fleur Musc

Fleur Musc izvrstan je miris za dame koje vole nositi klasične mirise s modernim prizvukom. Ovaj nježni, senzualni parfem kombinira nježni mošus upotpunjen ružičastim paprom, ružom i pačulijem.

Tom Ford – Black Orchid

Izuzetan tamni miris u kojem su duboke zemljane note tartufa i pačulija zaslađene egzotičnim cvjetovima orhideje i ylang-ylanga. Za moderne fatalne žene toplih srca!

Jimmy Choo – Fever

Predivan gurmanski miris u kojem se kriju kava, lješnjak i vanilija uz savršenu kombinaciju grejpa, ličija i šljive. Jedan je od najboljih zimskih parfema za žene koje vole nositi tople, ugodne, ali primamljive mirise.

Giorgio Armani – Si Intense

Očaravajući cvjetno-voćni parfem izgrađen oko guste slatke mješavine nektara crnog ribiza i turske ruže upotpunjene opojnim nijansama davane. Reci “Si” svim novim predivnim uspomenama, avanturama i ljubavi.

Što znači “Provjerila BIPA”?

Oznaka “Provjerila BIPA” potvrđuje da su sva naša pravila naručivanja i procesi ostvareni. Ako imaš još pitanja oko parfema, bilo da se radi o odabiru i načinu korištenja ili o kriterijima koje parfem treba zadovoljiti prije nego što ga stavimo na naše police, posjeti našu edukativnu stranicu i saznaj odgovore na sva svoja pitanja (i više!).