Plavo je boja najljepšeg mora i ovi parfemi to najbolje pokazuju

Boje, poput mirisa, mogu izazvati određena raspoložena i emocije, a neka istraživanja su pokazala da mogu imati i (pozitivne) psihološke učinke.

U svakom dizajnu bočice postoji svojevrsna filozofija, ideja i poruka. Stoga kad vidiš plavu bočicu, neka te ne čudi ako je prvo na što pomisliš plavo nebo ili dubina osvježavajuće vode. Plavo je boja koja se često nalazi u prirodi i možda je zato razlog zašto je uglavnom opisujemo kao mirnu i spokojnu.

Evo nekoliko parfema koji će te svojim mirisom i dojmljivim dizajnom prebaciti na plažu uz predivno, kristalno čisto more.

La Rive – Miss Dream

Zaroni u ovaj predivni cvjetni voćni miris i u njegovoj bazi osjeti kombinaciju maslinovog i sandalovog drveta u jednostavnom duetu vanilije i tonke. Uživaj u spoju cvijeta naranče i bijelog cvijeća. Bočica ovog parfema predstavlja upravo ono što ti želimo – beskrajni mir u dubini tvog srca. 

Bvlgari – Aqva Pour Homme

Ovaj aromatični miris za muškarce obilježen je jedinstvenom energijom i osvježenjem zbog morskih nota kojima je prožet. Parfem započinje svježim aromama petit graina i citrusa dok srce mirisa sadrži morske alge Posidonia Oceanica. Baza je izrazito muževna zbog mineralnog jantara i drvenih nota. Savršeno za duboko i snažno samopouzdanje!

Davidoff – Cool Water Woman

Umirujuć i nježan, parfem Cool Water Woman podsjeća na morski povjetarac, more, voće i šumu. Konkretno, ovaj svježi miris bilježi jedinstveni osjećaj ljepote koju može izazvati samo ocean. Prepusti se senzualnoj mješavini lubenice i đurđica!

Versace – Eros

Versace Eros je miris za prave junake. Opisuju ga kao svjež, drveni i blago orijentalni miris inspiriran grčkom mitologijom. To je parfem za snažnog i strastvenog muškarca. Osjeti živopisnu i blistavu kombinaciju svježih listova metvice, talijanske limunove korice i zelene jabuke.

Calvin Klein – Eternity Aqua

Moderan miris za žene koji očarava svojom ležernom elegancijom, šarmom i dozom misterije. Karakter ovog parfema je svjež i vodenast, obogaćen drvenim akordima i notama nježnog cvijeća. Otvara se eksplozivnom mješavinom ružičaste jabuke, krastavca, marelice i bijelog božura, a moderni buket bijelog cvijeća nalazi se u središtu parfema!

Antonio Banderas – King of Seduction Absolute

Ako želiš naglasiti svoj zavodnički stil, ovo je parfem za tebe. Miris nadopunjuje karizmu samouvjerenih muškaraca, a inspiriran je tropskim plažama, snagom otvorenog mora i brzinom broda. Parfem se otvara notama pomela, grejpa i zelenog badema dok srce sadrži morske akorde, kardamom i lavandu.

Što znači “Provjerila BIPA”?

Oznaka “Provjerila BIPA” potvrđuje da su sva naša pravila naručivanja i procesi ostvareni. Ako imaš još pitanja oko parfema, bilo da se radi o odabiru i načinu korištenja ili o kriterijima koje parfem treba zadovoljiti prije nego što ga stavimo na naše police, posjeti našu edukativnu stranicu i saznaj odgovore na sva svoja pitanja (i više!).