Ovo su najbolji parfemi za nezaboravne ljetne partyje

Došlo je i to vrijeme napokon. Ne trebaš više živjeti u “novom normalnom” jer se ono staro i voljeno normalno polako vraća. Zato ti donosimo inspiraciju za parfeme za najluđe partyje koji slijede.

S Elizabeth Arden 5th Avenue Night miriši kao New York

Elizabeth Arden, kao i bilo što što se kreira u radionici s ovim potpisom, ne treba posebno predstavljati. Riječ je o mirisnim uspješnicama koje već desetljećima uveseljavaju žene diljem svijeta. Parfemi i parfemske kreme za tijelo mnogima su neizostavni dio svakodnevne rutine.

Ovog ljeta svakako isprobaj Elizabeth Arden 5th Avenue Night. Riječ je o aromatičnom parfemu inspiriranom jednim i jedinim New Yorkom. Moderan cvjetni miris obožavat će sve žene koje uživaju u energijama velegrada i njihove posebne vibre. Dizajniran je tako da se u njegovoj bazi nalazi mošus, bijela čokolada, vanilija i drvenaste note koje potom otvaraju prostor prekrasnim notama kale, jasmina, ljiljana, ali i bijele ruže, bergamota te mandarine.

5th Avenue Night - Elizabeth Arden

Ako i dalje ne znaš tko je bila E. Arden, vrijeme je da saznaš. Pročitaj više na linku.

Senzualan, snažan i strastven – Armani Code Femme

Armani Code Femme je jedan od onih parfema koji se od svoje pojave do danas zadržao kao evergreen. Jedan svevremenski i bezvremenski mirisni koktel koji je idealan baš za ljeto i izlaske. Najprije će te lagano uvući u svoju kompoziciju koja će se otvoriti citrusnim aromama gorske afričke i slatke talijanske naranče.

U srcu njegove kompozicije kriju se cvijet tuniške naranče i jasmina, a u bazi se nalaze arome vanilije i meda koje zaokružuju cijelu priču. Parfem je ovo koji je sočan, senzualan, snažan, strastven i bit će jedan od prvih odabira ne samo mirisnim gurmanima, nego i svima koji naprosto uživaju u ludim provodima.

Armani Code - Giorgio Armani

Probudi damu u sebi pomoću Clinique Aromatics in Black

Cvjetno-orijentalna kompozicija ovog parfema čini ga savršenim za noćne izlaske. Specifičan je po gustim voćnim aromama na koje se savršeno nadovezuju slatki i medasti mirisi. Sve se polako smiruje toplim notama tonke, jasmina i drugog bijelog cvijeća. Svakako ne treba zaboraviti spomenuti ni arome bergamota, osmantusa i nerolija koji cijeloj priči daju jednu dozu sofisticiranosti.

Elegantan je i na trenutke hladan, a može se shvatiti kao pravi damski parfem. Kada zamisliš ženu preplanulog tena, u satenskoj crvenoj haljini koja savršeno naglašava njenu figuru i ljepotu, onda zamisliš ženu koja suvereno nosi Aromatics in Black od Cliniquea. Realno, svaka žena je ta žena, samo je treba probuditi u sebi, a nema bolje prigode za to od post pandemijskog ljetnog partyja.

Aromatics In Black - Clinique