Top ideje za mirisne poklone u BIPI

Vrijeme je darivanja, a što je ljepše nego kad voljenoj osobi pokažeš na koje te sve predivne mirise podsjeća? 

Parfemi su uvijek poseban poklon – s jedne strane pokazuješ osobi na koje te mirise i uspomene asocira, a s druge strane koliko ju i poznaješ. Donosimo ti mini vodič savršenih parfema za poklon! 

Parfemi za nju

JOOP! – All About Eve

Ako u svom životu imaš osobu koja ti unosi apsolutnu radost u život, onda je ovo idealan poklon. All About Eve senzualan je miris koji simbolizira žensku radost i sofisticiranost. Srce mu je prepuno zavodljivog jasmina začinjenog toplim cimetom. Daruj pravi zagrljaj sreće!

Calvin Klein – Beauty

Za elegantnu, sofisticiranu, bezvremensku ljepoticu u tvom životu. Beauty je miris koji predstavlja ljepotu žene, njenu zrelost i samouvjerenost, a inspiriran je ljepotom cvijeta kale.

Versace – Bright Crystal

Za ženu koja je blage naravi, opuštena i koja svojom energijom uvijek nekako prizove proljeće, tu je Bright Crystal, miris inspiriran mješavinom cvjetnih mirisa. Radi se o senzualnom spoju osvježavajućeg juzua i šipka, pomiješan s umirujućim cvjetovima božura, magnolije i lotusa. 

DKNY – Cashmere Aura

Prave pustolovke cijenit će ovaj miris. Cashmere Aura predstavlja samouvjerenu ženu koja uvijek podigne atmosferu i uživa u otkrivanju novih stvari. Miris je svjetlucava mješavina citrusa, nježnog cvijeća i drveća te stvara dojam francuske rivijere. Srce zaokružuju mošus i vanilija.

Giorgio Armani – Code Femme

Male čarobne trenutke uvijek treba slaviti i posebna žena u tvom životu to jako dobro zna. Code Femme u svom srcu stvara čarobnu cvjetnu fantaziju zajedno s jasminom, čija senzualnost ujedinjuje mirise cvijeta naranče, vanilije i kapi meda. 

Versace – Crystal Noir

Ništa ne kaže “Posebna si” poput parfema Crystal Noir – njegova jedinstvena esencija senzualna je i osjetljiva. Baza čini miris mračnim i tajanstvenim, no istovremeno vrlo senzualnim i izrazitim. U središnjoj noti krije se svježa i blistava gardenija. Toliko je poseban da znaš točno kome će ovaj parfem savršeno pristajati! 

Parfemi za njega

Za blagdane ne zaboravi podsjetiti najbitnijeg muškarca koliko ti znači. 

Bvlgari – Aqua Amara

Ovaj orijentalni miris nikog neće ostaviti ravnodušnim. Aqua Amara je muška toaletna voda koja obuhvaća beskrajno bogatstvo Mediterana i namijenjena je hrabrim i originalnim muškarcima. Miris čine note mandarine i cvijet nerolije, a u bazi se otkrivaju pačuli i bijeli tamjan. 

Giorgio Armani – Black Code

U ovom mirisu sjedinjuju se sve pozitivne strane muževnosti – elegancija i strastvenost, darežljivost i suzdržanost, intenzivnost i nježnost. Black Code kompozicija je svježa, začinska i orijentalna, a baza privlači zanimljivom kombinacijom duhana i notama fino obrađene kože te sirovog drveta.

Bvlgari – Black 

Nitko nije kao on. Poruči mu to parfemom Black koji ne prati klasičnu tročlanu strukturu kompozicije mirisa zbog čega se sve note otvaraju – odjednom. U osnovnim drvenim tonovima osjetit ćeš zeleni čaj, bergamot i ružu. Baza otkriva mošus, vaniliju i amber. 

Što znači “Provjerila BIPA”?

Oznaka “Provjerila BIPA” potvrđuje da su sva naša pravila naručivanja i procesi ostvareni. Ako imaš još pitanja oko parfema, bilo da se radi o odabiru i načinu korištenja ili o kriterijima koje parfem treba zadovoljiti prije nego što ga stavimo na naše police, posjeti našu edukativnu stranicu i saznaj odgovore na sva svoja pitanja (i više!).