Obožavaš ružičasto? Ovi su parfemi idealni za tebe!

Svijet promatraš kroz ružičaste naočale jer je to boja tvoje duše? Uvijek si dobre volje, optimistična, razigrana, vesela i vrckava (ili barem veći dio vremena)? Onda ti donosimo nekoliko parfema koji mirišu baš tako. Baš kao ti!

Lancôme Idôle idealan za sve sanjarke

Ovaj je parfem savršen odabir za sve dame koje su još uvijek djevojčice u duši. Lancôme ga je lansirao na tržište tek prošle godine, a već je pronašao put do srca brojnih obožavateljica diljem svijete. A kako i ne bi kada se u njemu krije nježni spoj aroma ruže, bijelog cvijeća poput jasmina, ali i mošusa i bergamota.

Pomalo je slatkast. To će naročito odgovarati svim sanjarkama koje uživaju kada ih primamljujuće arome njihova omiljenog parfema odnesu u svijet mašte. I “ružičastosti”, naravno.

Jimmy Choo Blossom oduševljava pinky vibrom

Voćne i slatke note prevladavaju i u prekrasnom parfemu Jimmyja Chooa. On će sve ljubiteljice ove najnježnije boje oduševiti već i samim izgledom, odnosno svojom pinky vibrom. Ovaj parfem započinje citrusnim notama i crvenim voćem u kojem se najviše osjete arome maline.

Sandalovina i bijeli mošus u bazi daju ovom parfemu taman potrebnu dozu ravnoteže između ružičaste hiperaktivnosti i staloženosti. Idealan je za sva godišnja doba, a zbog svoje prozračnosti svakako više odgovara dnevnom nego noćnom nošenju.

Burberry Her je spojio sivilo Londona i ružičasti pogled na svijet

Kada čuješ “London”, sigurno ti prva asocijacija nije ništa ružičasto. Međutim, Burberry Her upravo spaja ta dva naizgled nespojiva pojma. Kreatori ovog parfema poželjeli su u bočicu parfema uloviti mladenački duh Londona i svega onoga što on nosi – eklektičnost, razigranost, živost. To su uspjeli upravo svojim cvjetno-voćnim pripravkom u kojem dominiraju note ljubičice i jasmina.

Osim njih, tu se još kriju i arome – pazi sad na količinu neodoljivosti – kašmira, vanilije, mošusa, ambera, ali i maline, jagode, višnje, kupine te limuna i cvjetova naranče. Probaj ga jednom i koristit ćeš ga zauvijek!

Gucci Envy Me donosi toplinu svježe procvale prirode

Kako pomiriti slatko i senzualno? Upravo ovim parfemom! Gucci Envy Me idealan je voćno-cvjetni miris koji svojom svježinom oduševljava baš sve. Osim toga, posebno će ga voljeti one dame koje vole parfeme s primjesama tropskih nota.

Jasmin, nar, mošus, božur, ružičasti papar, breskva, mango, marelica, ali i ananas, bijeli čaj te sandalovina tek su neki od krivaca zašto ovaj parfem djeluje tako dobro na svačije raspoloženje. Iako ga mnogi većinom karakteriziraju kao parfem koji je idealan za proljeće, slobodno se može reći da je idealan i za jesen i zimu. Zašto? Zato što će svu toplinu procvale prirode donijeti tako nježno baš onda kada je to najpotrebnije, u nešto hladnijim danima.