Kakvi su parfemi idealni za radni prostor?

Kad biraš parfem koji ćeš nositi na poslu, uvijek pripazi na nekoliko stvari. 

Neki uredi u potpunosti zabranjuju mirise zbog zaposlenika ili klijenata s alergijama i averzijama prema mirisima pa svakako provjeri politiku svog radnog mjesta. A ako su parfemi dopušteni, važno je da odabereš lagani miris koji neće smetati ili nadvladati zrak u prostoriji. Imajući to na umu, evo nekoliko najboljih izbora parfema prikladnih za radni prostor.  

Elie Saab – Le Parfum

Le Parfum je idealan za nošenje na radnom mjestu zahvaljujući nježnoj cvjetnoj aromi i ugodnom spoju mirisnih nota. Le Parfum počinje cvijetom mandarine i prelazi u srce cvijeta naranče i gardenije. Baza je nježna s notama vetivera. Ovaj miris pristaje sofisticiranoj i elegantnoj dami koja želi nježno istaknuti svoj karakter. Pruža nježnu auru koja će “lebdjeti” oko tebe, a da pritom ne smeta nosevima tvojih kolega. 

Dolce & Gabbana – Light Blue 

Light Blue je cvjetno-voćni miris za žene koji miješa sicilijanski limun s jabukom, nakon čega slijedi srce od bambusa i jasmina. Baza je mošusna s notama jantara i cedra. Iako je ovo opojno intenzivan miris, ne preuzima zrak dok se krećeš. Light Blue je briljantan dnevni miris i savršeno prikladan za ljetnu odjeću. Ako radiš kao konobarica u restoranu na plaži, ovo bi mogla biti savršena nadopuna tvom poslu dok poslužuješ koktele, a sunce blista na površini mora.

Davidoff – Cool Water Woman

Cool Water je odličan za nošenje na posao jer mu je miris nježan i opuštajući. Započinje dinjom, limunom, ananasom i dunjom prije nego što se otkrije cvjetno srce lotosa, jasmina i gloga. Ali ono što Cool Water čini tako prekrasnim izborom za posao je što za sobom ostavlja nježnu svježu aromu. Ovo je univerzalno voljen miris koji kaže “pogledaj me”, a da pritom ne ugrozi profesionalno ponašanje.

Giorgio Armani – Acqua Di Gioia

Ako želiš odisati svježom, ali luksuznom osobnošću na radnom mjestu, Acqua Di Gioia je savršen izbor. Miris je prozračan i lagan, ali također nevjerojatno senzacionalan. Ima nježnu auru koja ispunjava zrak. Započinje limunom i mentom, nakon čega slijede srednje note jasmina i božura. U bazi Acqua Di Gioia nalazi se cedar, labdanum i smeđi šećer koji daju trenutno prepoznatljivu aromu. Tvoji će kolege uvijek znati da si to ti.

Za kraj

Ovisno o vrsti posla koji obavljaš, uvijek možeš promijeniti svoj miris. Na primjer, ako trebaš prisustvovati sastanku na kojem želiš ostaviti izvrstan prvi dojam, odaberi parfem koji će te istaknuti. A ženama koje trebaju biti diskretnije, poput medicinske sestre ili učiteljice, blaži miris mogao bi biti prikladniji. Prije svega, parfem koji odabereš za posao treba biti nešto što voliš. Svakako uzmi u obzir svoje kolege, ali nemoj zbog njih birati miris koji ti se ne sviđa.

Što znači “Provjerila BIPA”?

Oznaka “Provjerila BIPA” potvrđuje da su sva naša pravila naručivanja i procesi ostvareni. Ako imaš još pitanja oko parfema, bilo da se radi o odabiru i načinu korištenja ili o kriterijima koje parfem treba zadovoljiti prije nego što ga stavimo na naše police, posjeti našu edukativnu stranicu i saznaj odgovore na sva svoja pitanja (i više!).