Najbolji parfemi za pod bor 2020.

Poklon koji će uvijek baš svakoga obradovati. Poklon koji uvijek baš svima treba. Poklon koji s kojim ne možeš pogriješiti. Sve su to magični parfemi, a mi ti donosimo najbolje za ovogodišnje blagdane.

Giorgio Armani My Way

U slučaju da si jedna od onih koja uživa u isprobavanju mirisnih noviteta, onda je za tebe (ili za tebi dragu osobu) definitivno novi parfem s potpisom Giorgija Armanija. My Way je cvjetni parfem koji je predstavljen kao mirisno slavlje samosvjesnih žena koje su svaki dan spremne prigrliti nova iskustva, koja svojim načinom života i druge inspiriraju da šire svoje vidike.

Takav efekt postignut je zahvaljujući nježnoj mirisnoj mješavini u kojoj se nalaze arome bijelog mošusa, madagaskarske vanilije, cvijeta naranče, bergamota, jasmina i cedrovine. Sjajna stvar kod ovog parfema je i njegova ekološka komponenta. Naime, bočica je dizajnirana tako se može otvarati i puniti refill pakiranjem.

Lancôme La Vie Est Belle L’Éclat

Ova je godina svima bila izazovna. No, unatoč tome, ako imaš zdravlje i sitne radosti u životu, ljude koje voliš i koji te vole, možeš slobodno reći kako je život lijep. Jer, život zaista i jest lijep. Upravo je na tom postulatu nastao i ovaj Lancômeov parfem La Vie Est Belle L’Éclat. Za razliku od svoje starije inačice La Vie Est Belle koja obiluje slatkim notama, ovaj parfem je zadržao cvjetne mirise koji su pak obogaćeni orijentalnošću.

Krase ga note bergamota, mandarine, bijele vrezije te bijelog cvijeća poput irisa i jasmina. Sve to na bazi od vanilije, pačulija i sandalovine. Ovaj će parfem zasigurno obradovati svakoga tko ga nađe ispod bora, a tko uživa u svježim i prozračnim notama.

Hugo Boss Ma Vie

Ako želiš da blagdani skroz budu u mirisnom duhu cvijeća, onda ispod bora ostavi dar u kojem će se kriti bočica Hugo Boss Ma Vie parfema. Cvijet kaktusa, frezija, ruža, jasmin, a u temeljima cedar čine ovaj parfem savršenim spojem razigranog cvijeća i staloženih drvenastih nota.

Ma Vie je parfem koji je sinonim za samouvjerene, ženstvene i moderne žene (i sve koje će to tek postati). Možda da i sama sebi kupiš jednu bočicu? Sigurno je zaslužuješ.

Gucci Rush

Baš kao što su parfemi općenito pokloni s kojima se ne može pogriješiti, među njima postoji i nekoliko onih koji su bezvremenski klasici koji će zauvijek biti pun pogodak. Jedan od takvih parfema svakako je i čuveni Gucci Rush. Poznata neobična crvena bočica utjelovljenje je aromatičnog parfema.

Chypre parfem koji je poznat po svojim aromama breskve, ruže, jasmina, frezije, vanilije i korijandera idealan je poklon za sve ljubiteljice neobičnih spojeva u koje su utkani pojmovi “retro” i “moderno”.

Burberry London Men

Kako ne bi bilo da smo zaboravili i na muški dio ljubitelja parfema, evo nekoliko prijedloga i za njih. Parfem inspiriran kožom, duhanom, drvenim i vrelim notama s tek prstohvatom cimeta, slatkasih aroma i svježe začinskih mirisa. Sve to, ali i puno više od toga je Burberry London Men.

Parfem koji slavi muževnost u svim njezinim oblicima bez sumnje će biti idealan božićni poklon za svakog muškarca.

Hugo Boss The Scent

Parfem koji će voljeti muškarci, ali još više i žene. Na muškarcima, naravno. Hugo Boss The Scent može se pohvaliti jedinstvenom kompozicijom u koju su ukomponirane note đumbira, lavande, kože i drvenatstih aroma. Mješavina je to senzualnosti i privlačnosti, a ono što je sigurno je kako je The Scent jedan od onih parfema koji će (p)ostati asocijacija na divne uspomene koje je stvorio (i koje će sigurno dugo stvarati).