Nitko ne miriše kao… mama! Pokloni savršen parfem najvažnijoj ženi u svom životu

Zar mame nisu najposebnija bića? Uvijek su tu za tebe, točno znaju kada ti je teško i kada trebaš utjehu, i to bez da im išta kažeš. Nikad ništa ne traže zauzvrat i najveći poklon im je zapravo tvoja sreća. Međutim, ipak svoju mamu za Majčin dan razveseli jednim parfemom. Evo koje predlažemo.

Zaviri mami u beauty ormarić

Poklanjati parfem drugoj osobi, ma kako je dobro poznavala, zna biti poprilično teško. Stoga je najbolje, ako je to ikako moguće, zaviriti u beauty ormarić te osobe i vidjeti koja je to mirisna bočica koja je toj osobi tako draga. U ovom slučaju, jednostavno rečeno, ako je ikako moguće, proviri u beauty ormarić svoje mame.

Međutim, ako nisi u mogućnosti to uraditi ili ako jednostavno želiš mami pokloniti nešto novo i drugačije, pogledaj naših pet prijedloga. Sve i jedan od njih podsjećaju na nježnost i toplinu u isto vrijeme, na nešto lijepo i drago. Podsjećaju na mamu!

Estée Lauder Pleasures sinonim je za svježinu i nježnost

U bočicu parfeme Estée Lauder Pleasures skupilo se svježe ubrano cvijeće na kojem su još kapljice kiše. Buket je to kojemu će malo tko odoljeti jer ne znaš što te više privlači – note bijelog ljiljana, lišća ljubičice, jorgovana, božura ili ruže.

Iako je Estée Lauder Pleasures jedan pravi cvjetni miris, on je upotpunjen sandalovinom i zelenim notama. Ovaj je parfem i više nego dostojna zamjena za sve ono divno cvijeće koje si kao djevojčica brala svojoj mami.

Estée Lauder
Pleasures

Nina Ricci Nina L’Eau pravo je proljeće u boci

Još jedan poprilično proljetni miris je i Nina Ricci Nina L’Eau. Pun je voćnog mirisa koji donosi svježinu i radost. U njegovoj se bazi nalazi neodoljivi mošus oko kojeg se nježno isprepliću arome jabuke, grejpa i mandarine. Sve je to obogaćeno notama višnje koja baš sada cvate.

Nina Ricci
Nina L’Eau

Givenchy Dahlia Divin za mame koje su poticale na pustolovine

Parfem Givenchy Dahlia Divin sjajan je odabir za sve one mame koje su svoje djevojčice poticale na istraživanje i pustolovinu. Valjda jer su i same takve! Ovaj je parfem u temelju drvenast, a obogaćen je i voćnim notama, i bijelim cvijećem, ali i toplim začinima.

U svom sastavu krije note jasmina, Mirabelle šljive, jabuke i bijelog cvijeća. Ovaj mirisni koktel sigurno će razveseliti tvoju majku, ali i tebe kad ga odlučiš malo posuditi.

Givenchy
Dahlia Divin

Lancôme La Vie est Belle L’Eclat miriše na mamin zagrljaj

Ako se s nečim ne može pogriješiti, onda je to sigurno neki od Lancôme parfema. Ovaj put ti predlažemo Lancôme La Vie est Belle L’Eclat parfem. U njemu dominiraju arome bijelog cvijeća koje su tako suptilno nadopunjene s puderastim i drvenastim notama.

Ovaj je parfem jedna prava orijentalno-cvjetna senzacija koja miriše baš kao majčin zagrljaj. Među svojim sastojcima Lancôme La Vie est Belle L’Eclat krije još i bergamot, cvijet naranče, a tu su i sandalovina i vanilija koje ovoj nježnoj kompoziciji dođu baš kao višnja na vrhu torte.

Lancôme
La Vie est Belle L’Eclat

Gucci Memoire D’une Odeur novitet je koji će postati klasik

Iako je Gucci Memoire D’une Odeur parfem koji je namijenjen i muškarcima i ženama, idealan je poklon i za svaku mamu koja gaji mladenački duh i koja voli isprobavati nove stvari. Ovo je parfem koji je tek lani predstavljen, a poseban je po svojoj kombinaciji gorkog badema i kamilice, indijskog jasmina, cedra i vanilije.

U njemu prevladava miris bilja koje je upotpunjeno drvenastim notama. Gucci Memoire D’une Odeur je parfem koji će uskoro postati jedan od klasika. Prozračan, autentičan i naprosto – neodoljiv.

Gucci
Memoire D’une Odeur