Ovo su najvažnije lekcije koje nas samo mame mogu naučiti!

Mame su sigurno najposebnije osobe koje netko može imati u životu. Od svega što u životu nesebično daju, jedna od najvrjednijih stvari su važne životne lekcije.

Ne zaboravi voljeti sebe

Ne daj da ti itko ikada naruši dostojanstvo. Uvijek i svugdje hodaj uspravno i samouvjereno. Zašto? Zato što si prekrasna! I vrijedna, i dobra, i važna. Ukratko, mama je prva osoba koja će te naučiti važnu životnu lekciju, a to je kako voljeti sebe.

Lijepo je i važno biti tu za ljude koje voliš

Mame su osobe koje najljepše i najbolje ohrabruju. Za što god si trebala podršku u životu, tu je bila mama. Gledajući kako je bezuvjetno bila tu za tebe, vidjela si (i vjerojatno usvojila) kako je lijepo i važno biti tu za ljude koje voliš.

Uvijek biraj nježnost i ljubaznost

Kada čuješ riječ “nježnost”, sigurno ti je prva asocijacija baš mama. Mame nas najbolje uče važnosti nježnosti. Nemoj nikada biti gruba i neljubazna prema drugim ljudima jer nikad ne znaš s kakvim se problemima i tugama netko nosi. Umjesto toga, uvijek biraj nježnost i ljubaznost koje ti je upravo mama pokazala.

Razmazi se i iznutra i izvana

Jedna od važnijih lekcija koju svaka mama prenese je i važnost njege. Trebaš držati do sebe i izvana, ali i iznutra. Zato, slobodno se razmazi s vremena na vrijeme kozmetičkim tretmanom, kremama, parfemima, ali i bavljenjem baš onim što će ti osigurati unutarnji mir.

Nema ništa bez predanog rada

Mame su zaista superjunakinje. Međutim, iza tog superjunaštva stoji jako puno truda, rada i odricanja. Mama te na svom primjeru tako uči važnosti predanoga rada – i tijekom školovanja, i kada se zaposliš, ali i kada radiš bilo što u životu.

Optimizam, strpljenje, mudrost i suosjećanje važne su stvari u životu s kojima se prvi put susrećemo baš zahvaljujući – mamama. I zato im hvala!

Sudjeluj u kreativnom natječaju #KaoMama

Iako ćeš mami najbolje reći hvala tako što budeš živjela sve lekcije kojima te uči, mali znak pažnje i sitnica ipak uvijek dobro dođu. Zato iznenadi svoju mamu jednim lijepim parfemom. Ovog proljeća svakako ti preporučujemo neke od klasika: Chloe Love Story, Dolce & Gabbana Light Blue ili pak Hugo Boss Ma Vie. Sjajna vijest je što ih u BIPI možeš pronaći po 40 i 45 posto sniženim cijenama.

No, imamo još jednu sjajnu vijest. Uključi se u naš kreativni nagradni natječaj #KaoMama gdje možeš osvojiti noćenje za dvije osobe, spa i wellnes paket u hotelu XX ili Afrodita poklon paket. Sve informacije potraži na linku.