Parfemi uz koje ti samopouzdanje više neće biti nepoznanica

Ujutro se probudiš i ne možeš ništa. A onda naneseš svoj najdraži parfem i najednom možeš – baš sve. 

To nije slučajno! Miris itekako podiže raspoloženje, može prizvati sva najljepša sjećanja, a može čak i promijeniti tvoj stav. To je zato jer naš mozak ima moć registrirati i pohraniti mirise u memoriju. Kada pomirišeš omiljeni poznati miris, to pokreće tvoja sjećanja, što utječe i na tvoje raspoloženje i emocije. A koji mirisi mogu potaknuti tvoje samopouzdanje? Otkrij ih u nastavku. 

Bergamot

Ovo svijetlo citrusno voće porijeklom je iz južne Italije, kao i iz dijelova Azije i afričke Obale Bjelokosti. Slatkoća bergamota ima okrepljujuća svojstva i podiže raspoloženje. Pruža ti mir, harmoniju, sreću i opću ravnotežu u svakodnevnim situacijama. 

Vladaj svojim mirom poput prave kraljice uz 5th Avenue Elizabeth Arden.

Ylang ylang 

Ylang ylang smiruje tvoje srce i raspoloženje, uzemljuje te u razdobljima pretjerane stimulacije i potiče kreativnost. Stoga se preporuča nositi ylang ylang kad se, primjerice, vraćaš u ured nakon odmora. Savršen je i za spojeve – ima rashlađujući cvjetni miris koji je povezan sa ženstvenom i senzualnom energijom. 

Pokaži sav svoj šarm uz Givenchy Ange Ou Demon.

Sandalovina 

Topla, drvenasta aroma sandalovine potiče smirenost i koncentraciju svojim utješnim, suptilno začinskim notama. Istovremeno pruža stabilnost i ravnotežu u onim trenucima kad se ne osjećaš samouvjereno. Ukratko, sandalovina i drugi mirisi slični  mirisi pomažu ti da se u isto vrijeme prizemljiš, ali i otvoriš. 

Naglasi svoju posebnost s parfemom Boss Alive.

Jasmin

Poznat kao jedan od najmirisnijih cvjetova, nema sumnje zašto se jasmin pojavljuje u toliko mnogo parfema. I možda već pogađaš – ima veze s njegovim navodno romantičnim svojstvima.

Parfumeri njegovu energiju opisuju kao sličnu ylang ylangu. To je zato što je jasmin nježan cvijet koji se povezuje sa ženstvenošću. Za jasmin se kaže da ima sposobnost otvoriti naša srca, zapaliti strast i smiriti naša raspoloženja, usmjeravajući ih prema ljubavi i radosti. Jesi li već isprobala sve čari jasmina? 

Što znači “Provjerila BIPA”?

Oznaka “Provjerila BIPA” potvrđuje da su sva naša pravila naručivanja i procesi ostvareni. Ako imaš još pitanja oko parfema, bilo da se radi o odabiru i načinu korištenja ili o kriterijima koje parfem treba zadovoljiti prije nego što ga stavimo na naše police, posjeti našu edukativnu stranicu i saznaj odgovore na sva svoja pitanja (i više!).