U trendu su puderasti parfemi. Donosimo najbolje!

Uvriježeno je mišljenje da postoje ljetni, zimski, dnevni i noćni parfemi. I svaka grupa ima neke određene karakteristike. Međutim, kada je riječ o puderastim, oni naprosto nadilaze sve kategorije. Evo nekoliko najpopularnijih.

Narciso Rodriguez Poudre daje notu prigušene senzualnosti

Što reći za ovo mirisno remek-djelo? I samo ime ovog parfema govori kako je riječ o kreaciji koja će ljubiteljice puderastih mirisnih nota i više nego oduševiti. Parfem je to koji je istovremeno i baršunast, i snažan, ali i nježan i jako ženstven.

Ovaj parfem u sebi ima notu prigušene senzualnosti koja se raskošno otvara tek kada dođe na tvoju kožu. U srcu Narciso Rodriguez Poudrea nalazi se puderasti mošus koji se kasnije prelijeva u cvjetnu kombinaciju ruže i jasmina.

S Chloe Love Story parfemom dogodit će se ljubav na prvi špric

Ako je neki parfem nježan, sofisticiran i ima miris koji je gotovo na dodir mekan, onda je to sigurno Chloe Love. U svojim nježnim notama krije mirisni koktel cvijeta naranče, ružičastog papra, jorgovana, zumbula i, naravno, neizostavnog puderastog mošusa.

Baš kao i drugi puderasti parfemi, i Chloe Love je idealan baš za svako godišnje doba, kao i za svako doba dana ili priliku. Svakako ga isprobaj jer sigurno će se dogoditi ljubav na prvi špric.

Emporio Armani Lei miriše na prirodnost

Orijentalno i puderasto. Ljubiteljice puderastih, ali ipak ponešto aromatičnijih nota zaustavit će svoju potragu za savršenim parfemom baš na Emporio Armani Lei mirisu. U sebi krije note čaja i kardamona koji u toj kombinaciji daju poprilično energično osvježenje. Međutim, u svojoj srži ovaj je parfem jako, jako nježan i pun diskretnih i toplih drvenastih i puderastih aroma koje mirišu na prirodnost.

Svatko od nas ima svoj neki miris, samo nama specifičan. No, Emporio Armani Lei se „lijepi“ na baš svaku urođenu kombinaciju i stapa se s tim specifičnim mirisom baš kao da je njegov sastavni dio.

Dolce&Gabanna The One tako senzualan i tako nježan

Jedinstven parfem za jedinstvene žene. Kada kažu da postoje neki parfemi „s karakterom“, onda je Dolce&Gabanna One sigurno jedan od njih. Osim nježnih, svježih i prozračnih nota, u sebi krije i cvjetno-voćnu kompoziciju koja će svojom toplinom i senzibilnošću probuditi ne samo tvoja osjetila, nego i svakog drugog tko pomiriše ovaj D&G mirisni uradak.

Njegova puderasta aroma nježno koketira s notama vanilije što cijeloj kompoziciji daje posebnu dozu topline. U njemu su se još našle i arome jasmina, đurđice, ljiljana, mošusa, ali i šljive. Kompleksan, a opet tako jednostavan. Senzualan, a opet tako nježan.