Za najvažniju ženu u tvom životu: Pripremi se na vrijeme za Majčin dan!

Svi već znamo da djela govore više od riječi. Stoga ovog Majčinog dana pokaži mami koliko je voliš savršenim poklonom. 

Naravno, traženje “savršenog poklona” dolazi s velikim pritiskom, pogotovo kad biraš poklon za najvažniju ženu u svom životu. Bilo da tražiš poklon za mamu, ženu koja te odgojila (čak i kroz tu nesretnu buntovničku fazu) — ili omiljenu majčinsku figuru, poput nekoga tko te je uvijek podržavao baš kao mama, imamo listu kategorija najljepših mirisa kojima ćeš pokazati koliko cijeniš njenu ulogu u svom životu.

ZA LJUBITELJICE CVJETNIH MIRISA

Lancôme – La Vie Est Belle 

Ako je tvoja mama prava kombinacija ljepote i snage, ova parfemska voda je idealan izbor. La Vie Est Belle voćna je rapsodija koja se otvara esencijama crnog ribiza i slatke kruške. U samom srcu skriva se perunika kroz koju se prožimaju svilenkasti jasmin i cvjetovi drveta naranče. Za žene koje žive prema svojim pravilima! 

Calvin Klein – Beauty 

Za elegantne žene bezvremenske ljepote, Beauty je miris koji će predstaviti njihovu zrelost i samouvjerenost. Idealan je za svakodnevno nošenje – otvara se čarobnim notama jantara, dok se u srcu skriva ženstveni jasmin. Pravi klasik za ljubiteljice minimalizma. 

ZA LJUBITELJICE OSVJEŽAVAJUĆIH MIRISA 

Dolce & Gabbana – Light blue 

Ovaj svježi parfem savršen je za nadolazeće tople dane! Dočaraj mami osjećaj svježeg povjetarca i vrućeg pijeska na plaži – najljepši poklon je inspiracija za neko putovanje. Light Blue skriva neodoljive note jabuke, jasmina i nježne bijele ruže, a otkriva spontanost žene koja ga nosi. 

Burberry – Brit Rythm Floral

Senzualna cvjetna kompozicija obogaćena agrumima oduševit će svaku ženu koja ju nosi! Miris Brit Rythm Floral otvara se svježim akordima sicilijanskog limuna i naranče. Note srca su cvjetni tonovi egipatskog jasmina, lotosa i jorgana, a šuma, jantar i mošus završavaju sastav – za savršeni osjećaj slobode.  

ZA LJUBITELJICE AROMATIČNIH MIRISA

Elizabeth Arden – My 5th Avenue

Žene koje ostavljaju upečatljiv trag u životima svojih najdražih nose My 5th Avenue. Tvoja mama ima stila, elegantna je i samouvjerena, a ovaj će miris to naglasiti. U gornjim notama otkrivaju se mandarina, bergamot i jorgovan, dok se u bazi kriju amber, sandalovina, iris i vanilija. 

Gloria Vanderbilt – Gloria Vanderbilt

Miris koji je klasičan i vrlo ženstven sadrži slatke note ananasa, bergamota, mandarine, breskve, jasmina, vanilije i cimeta. Nazvan po američkoj slikarici Gloriji Vanderbilt, ovaj parfem savršen je za umjetničke i kreativne duše koje uživaju u svakom trenutku.  

Trebaš još prijedloga? Pročitaj ovaj članak

Što znači “Provjerila BIPA”?

Oznaka “Provjerila BIPA” potvrđuje da su sva naša pravila naručivanja i procesi ostvareni. Ako imaš još pitanja oko parfema, bilo da se radi o odabiru i načinu korištenja ili o kriterijima koje parfem treba zadovoljiti prije nego što ga stavimo na naše police, posjeti našu edukativnu stranicu i saznaj odgovore na sva svoja pitanja (i više!).